I dha drekë studentit që s’kishte para për të paguar, pushohet nga puna

Prishtinë | 19 Maj 2019 | 12:47 | Nga Ekonomia Online

Një punonjëse e një kafiterie në New Hampshire, mendonte se po bënte gjënë e duhur kur ai i dha ushqim një studenti që nuk kishte para për ta paguar drekën e tij, por ky gjest e përjashtoi nga puna.

Bonnie Kimball punonte në vendin ku janë ofruar ushqime për shkollën e mesme, ku ajo punoi për pesë vjet, derisa ajo u akuza për vjedhje të drekës prej tetë dollarë.

Kimball tha se ajo dhe stafi kanë një marrëdhënie të mirë me studentët: “Ne i njohim këta fëmijë”, tha ajo.

Edhe se studenti e pagoi drekën e tij të nesërmen, Kimball u pushua nga puna për ‘vjedhje’.

“Isha jeta ime për pesë vjet”, tha Kimball.

Sipas Kimball, menaxheri i saj i tha asaj në shkurt të lejojë studentët të marrin ushqim dhe të paguajnë më vonë nëse nuk kanë para.

Të ngjashme