Kjo është pastruesja që i kryen punët e shtëpisë e zhveshur

Prishtinë | 19 Kor 2016 | 10:49 | Nga

Ajo punon si pastruese por që nuk është një pastruese siç jemi mësuar ti shohim, ajo merr ftesa për të shkuar që të pastroj shtëpi por që punët e shtëpisë i bënë totalisht e zhveshur.
Është e njohur me emrin Micah, dhe për punën e saj ajo ka bërë shumë bujë, kështu që ajo ka vendosur që në faqen e saj zyrtare të njoftoj njerëzit më detajisht se çfarë ajo bënë.

‘Unë ndoshta jam lavire, ndoshta edhe e ulët, ose çfarëdo që ju dëshironi të më thoni, kështu që mos më bezdisni me ofendimet e juaja, nëse keni ndonjë pyetje për at se çfarë unë bëjë, mund ta bëni’ ka thënë ajo në faqen ‘Reddit’.

Nuk ka munguar interesimi për të parashtruar pyetje nga më të ndryshmet, dhe ajo pa hezituar fare ka treguar se ajo që bënë në shtëpitë e klientëve janë punë të ndryshme, që nga pastrimi i shtëpive e deri tek plotësimi i kërkesave të tyre seksuale.

Ajo më tutje thotë të ketë pasur kërkesa të ndryshme dhe nga njerëz të moshave të ndryshme, nuk e mohon që kërkesat vijnë nga të dyja gjinitë asaj mashkullore por që ka marrë ftesa edhe nga gjinia femërore.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme