Prezantuesja e motit vesh fustan të gabuar, shikoni se çka ndodhi

Prishtinë | 06 Kor 2016 | 23:32 | Nga

Një prezantuese e motit në Los Angeles bëri një gabim “të madh” gjatë emisionit të saj.

Liberté Chan ia nisi ta prezanton motin, por harta gjeografike e motit rrezatoi mbi të, për shkak se në veshjet me nuanca të kaltra dhe të gjelbra depërtonte fotografia.

Prezantuesi i lajmeve reagoi me të shpejtë për të rregulluar situatën.

https://www.youtube.com/watch?v=Kmxvx8g5zyg

Të ngjashme