Pula nën urdhrat e pronarit

Prishtinë | 08 Maj 2018 | 19:24 | Nga

Edhe pulat mund të kuptojnë nga gjuha jonë dhe t’i binden urdhrave të njerëzve, ashtu siç bëjnë edhe kafshët shtëpiake.

Kështu të paktën na ka lënë të kuptohet videoja e mëposhtme:

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme