Shenjat e zodiakut që nuk i mbajnë premtimet

Prishtinë | 17 Kor 2021 | 22:30 | Nga Ekonomia Online

A jeni pjesë e shenjave që janë mësuar të bëjnë premtime të rreme?

Binjakët

Një nga shenjat më të shoqërueshme në zodiakun tonë të gjerë. Gjithmonë i rrethuar nga njerëz, ai ka lindur kurioz, i cili pëlqen të dialogojë dhe të shkëmbejë përvoja. Por kjo super cilësi mund të përfundojë e maskuar nga dualiteti Binjakët, i cili duhet të analizojë secilin kontekst nga dy këndvështrime të dallueshme dhe të kundërta. Rezulton se duke u përpjekur të kuptojnë botën nën dy anët e së njëjtës medalje, Binjakët gjejnë atë që nuk u pëlqen.

Ky entuziazëm fillestar i hapi vendin mërzisë dhe neglizhimit, duke i bërë njerëzit e kësaj shenje të zhgënjejnë me atë marrëdhënie, qoftë familjare, miqësore apo të dashur. Ky kërkim i vazhdueshëm për risi i bën Binjakët të harrojnë atë që premtuan dje.

Bricjapi

Bricjapët jetojnë me këmbë në tokë, duke u marrë me realitetet e jetës së përditshme aq shumë saqë përfundojnë duke krijuar mënyra për të kapërcyer barrierat si askush tjetër. Në këtë mënyrë, njerëzit e lindur nën këtë shenjë duhet t’i qasen jetës me kreativitet dhe të synojnë qëllimet e tyre, duke lënë mënjanë shumë gjëra të mira që ata mund t’i shtojnë jetës së tyre. Për ata që kanë lindur nën ndikimin e kësaj shenje, është jashtëzakonisht e vështirë të komunikosh pasi vlerësojnë objektivitetin dhe thjeshtësinë, kjo shtrihet në fusha të tjera, duke shkaktuar shumë pak dialog, duke treguar një anë të vrazhdë dhe të ashpër. Ky fiksim në rezultatet materiale dhe simbolike bën që Bricjapët të lënë marrëdhëniet mënjanë dhe ta vendosin veten e tyre të parët, duke mos arritur të mbajnë shumë premtime dhe të prishin shumë marrëdhënie, duke besuar se ata kanë të drejtë.

Ujori

Shenja më avangardë që e do të renë dhe shkon gjithmonë në një aventurë, duke rritur marrëdhëniet e tyre shoqërore. Ju mund të pyesni veten: “Pse Ujori bashkohet me këtë listë të premtimeve të rreme?” E thjeshtë, ai është këtu sepse ndërvepron me kaq shumë njerëz, premton kaq shumë gjëra, saqë përfundon duke harruar atë që premtoi. Ajo që vlerësohet në një moment mund të shihet në një mënyrë tjetër nga momenti kur Ujori takon një person tjetër që vë në dyshim qëndrimin e tij. Ujorët përfundojnë të jenë të lakueshëm dhe gjithmonë kërkojnë të vërtetën absolute, ose diçka që i lëviz.

Të ngjashme