Shoferët e veturave BMW marrin më së shumti dënime

Prishtinë | 02 Kor 2019 | 09:44 | Nga Ekonomia Online

Një studim ka gjetur se shoferët e makinave BMW ka më së shumti mundësi të dënohen për shkelje të rregullave të trafikut.

MoneySuperMarket ka analizuar 6.5 milionë dënime gjatë pesë viteve të kaluara. Dënimet përfshinin vozitjen e shpejtë, vozitjen në gjende të dehur, kalimi kur është semafori i kuq, aksidentet e të tjera.

Vozitësit e 730d kanë qenë në krye të listës, pastaj janë ata të 225d dhe Maserat GranTurismo. Ndërsa më së paku dënime kanë vozitësit e veturës Rover, Ford KA, Hyundai dhe Nissan.

Burrat kanë probalitet të dënohen më shumë se gratë me 9%.

Të ngjashme