Shtëpinë mund ta kontrolloni me telefon!

Prishtinë | 14 Gus 2016 | 00:03 | Nga

Mund të kontrolloni gjithçka në shtëpinë tuaj thjesht duke përdorur një buton. Duket diçka e pabesueshme por këtë ua ofron një aplikacion i posaçëm, i cili mund të kontrollojë që nga televizori, dritat dhe gjithçka tjetër.

Aplikacioni i quajtur “AnyMote” shkarkohet lehtësisht në telefon. Mjafton që të keni internet dhe gjithçka do të realizohet nëpërmjet telefonit.

Nuk do të humbi kohë më duke kontrolluar dritat ndezur apo tv. AnyMote zëvendëson funksionalitetin e tyre me një lidhje të thjeshtë interneti. Aplikacioni mundëson edhe blerjet online si dhe dëgjimin e muzikës dhe shumë veprime të tjera.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme