Stilolapsi që kthen plastikën në art 3D

Prishtinë | 05 Gus 2016 | 10:22 | Nga

Renegade quhet stilolapsi që përdor materiale plastikë si lëndë e parë për ndërtimin e figurave shumëngjyrëshe 3D. Ai është i lehtë, jo shumë i shtrenjtë dhe nuk ka nevojë për lëndë speciale për tu përdorur si dhe nuk është në Cloud.

Një mjet për t’u duartrokitur që do t’i japë zgjidhje problemit të madh aktual mjedisor – atij të ndotjes plastike.

Si punon stilolapsi?

Renegade përdor një sistem prerjeje dhe ngrohje i cili pasi e merr plastikën nga shishja apo burimi që ju i keni dhënë e shkrin atë dhe kur ajo del nga maja e stilolapsit ngrihet menjëherë nga temperatura e ambientit duke marrë formën që përdoruesi i jep.

Temperatura e shkrirjes varion nga 50°C në 320°C në varësi dhe të fortësisë së plastikës që përdoret.

stilolaps12

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme