10 sëmundjet që “shëron” buzëqeshja

Prishtinë | 29 Maj 2020 | 23:30 | Nga Ekonomia Online

Thonë që buzëqeshja të zgjat jetën. Të qeshurit është i domosdoshëm për çdo njeri, pasi ndikon direkt në humorin e tij.

Më poshtë do të lexoni disa nga 10 sëmundjet që i ‘shëron’ buzëqeshja

1. Buzëqeshja na zbukuron.

2. Buzëqeshja ndryshon humorin.

3. Buzëqeshja heq stresin.

4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet.

5. Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut.

6. Buzëqeshja është ngjitëse.

7. Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua hequr vitet.

8. Buzëqeshja të bën të suksesshëm.

9. E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën.

10. E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme