11 gjërat që mund t’i bëni me Coca-Cola dhe që mund të t’ua ndryshojnë jetën

Prishtinë | 18 Kor 2018 | 15:41 | Nga

Coca-Cola për herë të parë është prezantuar në vitin 1886, sipas ueb faqes së tyre, dhe ishte krijuar për të qenë si një alternativë për morfinën.

133 vite më vonë, Coca-Cola pëlqehet e pihet për çdo ditë nga njerëzit në të gjithë botën, transmeton koha.net.

Por edhe nëse mendoni se kjo pije nuk është e mirë për t’u pirë, ju do të befasoheni kur të mësoni ta përdorni atë për gjëra të tjera.

Më poshtë janë të listuara 11 gjëra që Coca-Cola mund të përdoret, përveç për tu pirë:

 

Image

Coca-Cola mund të pastrojë tualetin në mënyrë mahnitëse, për shkak të aciditetit që përmban

 

Image

Coca-Cola mund të heq ndryshkun

 

Image

Coca-Cola heq korrozionin e baterive të veturave pa i dëmtuar fare

 

Image

Coca-Cola mund të pastrojë pajisjet e kuzhinës më mirë sesa shumë detergjent

 

Image

Coca-Cola mund të ndihmojë për largimin e kërmijve e buburrecëve

 

Image

Coca-Cola mund të heq shenjat e gjakut në rroba

 

Image

Coca-Cola i bën si të reja bizhuteritë e vjetra

 

Image

Coca-Cola lehtëson dhimbjen e pickimit nga bletët

 

Image

Me Coca-Cola mund të marinoni mishin

 

Image

Coca-Cola mund të ndihmojë për heqjen e gomës nga flokët

 

Image

Coca-Cola mund të përdoret për të shkrirë xhamin e veturës gjatë dimrit

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme