22 pyetje që duhet t’i bëni vetes para se të ndaheni

Prishtinë | 28 Tet 2021 | 01:05 | Nga Ekonomia Online

Mbani shënim përgjigjet dhe pastaj merrni një vendim. Do të jetë i drejti

  1. A jam ndjerë ndonjëherë e pasigurtë, e sikletosur apo e kërcënuar në këtë lidhje?

2. A jam ndjerë  vazhdimisht e kritikuar, e parespektuar apo e pavlerësuar me të?

3. A jam ndjerë si e marrë në pyetje gjatë gjithë kohës? 

4. Ai/ajo a më fajëson mua ose të tjerët për çdo problem që i ndodh në jetë?

5. A ka qenë posesiv në këtë marrëdhënie? 

6. Si po e ndihmoj unë partnerin tim të rritet në jetë?

7. Sa dhe si jemi rritur ne të dy nga kjo marrëdhënie?

8. Si do të ndikojë kjo ndarje në jetën time? Po në jetën e tij? 

9. A i ka mbajtur ai/ajo deri më tani premtimet e dhëna? Po përgjegjësitë?

10. A e dua unë atë pranë vetes kur të jem në shtratin e vdekjes?

11. A mund të jetë ai/ajo nesër një njeri financiarisht i përgjegjshëm?

12. A më bën ky njeri të lumtur apo jam më e lumtur vetëm?

13. Çfarë po humbas duke qenë në këtë lidhje?

14. Jam e interesuar për dikë tjetër që dua t’i jap fund?

15. A po tregohem e drejtë me të?

16. Mos po vrapo nga frikërat e mia më të mëdha?

17. A i jep gëzim ditëve të mia ky njeri?

18. A kemi të njëjtat vlera dhe objektiva për të ardhmen?

19. A do pendohem pas 5 vitesh nëse ndahem sot me të?

20. A bëra gjithçka për këtë lidhje?

21. A jam gati të bëj përpara nëse ndahem apo do përfundoj duke u kthyer tek ai?

22. A rri dot vetëm?

Të ngjashme