9 rregulla për të punuar më mirë në kompjuter

Prishtinë | 22 Sht 2020 | 07:30 | Nga Ekonomia Online

Disa këshilla të thjeshta që ju mundësojnë të punoni më mirë me kompjuter.

Në ditët e sotme janë të paktë njerëzit që nuk iu duhet të punojnë në kompjuter pjesën më të madhe të ditës, ose të paktën për një pjesë.

Ja disa këshilla të thjeshta që ju mundësojnë të punoni më mirë me kompjuter.

  1. Instaloni në mënyrë korrekte kompjuterin
  2. Zgjidhni një ekran të mirë
  3. Përdorni një karrige të mirë dhe sistemohuni duke u ndjerë komod
  4. Mos harroni të mbroni pulset
  5. Bëni pushime të rregullta.
  6. Konsumoni shumë ujë
  7. Eliminoni faktorët e stresit
  8. Bëni pak gjimnastikë trupore
  9. Bëni “gjimnastikë” edhe për sytë

Të ngjashme