Benefitet e përdorimit të qershisë

Prishtinë | 11 Sht 2018 | 10:08 | Nga

Në frigoriferin tuaj të shtëpisë patjetër duhet të mbani qershi edhe muajve tjerë pos muajit qershor.

Për shkak se qershia përmban antioksidant ato ngadalësojnë plakjen dhe shmangin sëmundjet kronike, duke përfshirë sëmundjet e zemrës, kancerin, Alzheimer, diabetin dhe obezitetin.

Po ashtu qershia ndihmon në përmirësimin e gjumit.

Në një hulumtim i cili iu bë një grupi të femrave dhe meshkujve doli se qershia ju ndihmoi në stabilizimin e gjumit.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme