Burri me 39 gra, kërkon nuse

Prishtinë | 21 Tet 2019 | 17:32 | Nga Ekonomia Online

Duke qenë një familje aq e madhe, ata janë të preferuarit e politikanëve të zonës, për shumë vota.

Ziona jeton me gratë, fëmijët dhe nipërit, në shtetin Mizoram të Indisë, në zonën verilindore të vendit.

Familja e tij quhet më e madhja në botë, dhe është në fakt një sekt patriarkal i krishterë.

Të gjithë jetojnë në një ndërtesë që ka katër kate dhe 100 dhoma, të ndara në kategori të ndryshme.

Të ngjashme