Çfarë është “work marriage”

Prishtinë | 28 Jan 2022 | 00:46 | Nga Ekonomia Online

Bëhet fjalë për afrimitetin e një çifti kolegësh të seksit të kundërt, që ngjan si një marrëdhënie martesore, por nuk shndërrohet kurrë në një lidhje sentimentale.

  • Dilni shpesh për drekë me njëri-tjetrin dhe njihni shijet reciproke në ushqime dhe kafe
  • Merrni borxh objekte nga tavolina e tjetrit dhe mbështeteni tek ai në rast se keni nevojë për diçka për të ngrënë apo për ndonjë ilaç.
  • Kur ndodh diçka e re në zyrë, shkoni dhe flisni menjëherë me të
  • Nuk bëni asnjë koment nëse tjetri ha, pi, ose pi shumë duhan
  • Marrëdhënia është aq fortë sa përfundoni mendimet e njëri-tjetrit.

Të ngjashme