Çfarë femrash preferojnë meshkujt, tregon një sondazh

Prishtinë | 06 Tet 2022 | 00:16 | Nga Ekonomia Online

Ja tipat e femrave që meshkujt do të preferonin më tepër. Rezultatet mund t’ju habisin…

Sipas një sondazhi, 87% e meshkujve do të preferonin një femër e cila ka kapacitet intelektual më të lartë se ai vetë.

Nga ana tjetër ata nuk preferonin që partnerja e tyre të fitonte më tepër se ata.

86% e meshkujve preferonte që femra në krah, të ishte me një vetëbesim të lartë.

44% e meshkujve preferonin që partnerja e tyre të ishte e suksesshme në karrierë dhe e pavarur ekonomikisht.

Të ngjashme