Çiftet që kalojnë shumë kohë së bashku janë më të lumtur

Prishtinë | 26 Nën 2020 | 00:30 | Nga Ekonomia Online

Çiftet që njihen me njëri-tjetrin më gjatë janë më të lumtur.

Nga një studim i realizuar nga Universiteti i Kalifornisë, me çifte që kanë 13 vite martesë doli se ato çifte që janë të martuara më gjatë me njëri-tjetrin kanë gjasa të shfaqin dashuri më shumë dhe të mos kritikojnë.

James Preece, një ekspert i marrëdhënieve, thënë se çiftet që kanë qenë së bashku më gjatë në martesa  kanë më pak gjasa të grinden.

“Sa më e  gjatë të jetë lidhje e juaja, aq më shumë do të bëheni” sinkronizuar”, ka thënë ai, për “The Indenpendent”.

Sheela Mackintosh Stewart, konsulente martesore, tha se çiftet që kanë kaluar problemet në fazat e hershme të martesës së tyre janë në gjendje të të jetojnë së bashku më gjatë dhe të jenë më të lumtur.

Të ngjashme