Çiftet që pinë së bashku janë më të lumtur, e dini pse?

Prishtinë | 24 Mar 2020 | 22:30 | Nga Ekonomia Online

Shumica prej nesh besoj që e dinë se alkooli mund të na e largojë stresin edhe pse nuk është pse na bën dëm në shëndet. Së fundmi studiues të ndryshëm kanë arritur në përfundimin se çiftet që pinë së bashku, kanë një lidhje më të lumtur, dhe më jetëgjatë.

Në studimin që është kryer kanë marrë pjesë 3000 çifte që kanë qenë të martuar me një mesatare prej 33 vitesh.

Studiuesit kanë zbuluar se çiftet që pinin alkool së bashku ishin më të lumtur se ata që pinte vetëm njëri partner.

Pra njerëz, qëllimi juaj është të deheni në dashuri si Beyonce dhe Jay Z.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme