Çka mendojnë femrat për meshkujt që jetojnë me prindër

Prishtinë | 22 Jan 2017 | 23:39 | Nga

Jeni duke jetuar me prindërit për të kursyer para dhe frikësoheni se femrat do t’ju gjykojnë? Epo, një femër e mirë nuk do ta bëj atë.

Është fakt se shumica e meshkujve 18-30 vjeçar jetojnë në shtëpi me prindërit sesa në shtëpinë e tyre private.

Por, më e rëndësishmja është se jeni mashkull i përgjegjshëm që po kursen para për të ardhmen – dhe kjo sugjeron se jeni i denjë për martesë.

Prandaj, shpjegojini vetveten: Kur i tregoni një femre lajmin se ende jeni duke jetuar në dhomën e fëmijërisë, zbute këtë duke e përmendur shtëpinë që do ta keni pas disa muajve që keni jetuar në shtëpitë e prindërve.

Kësisoj ajo do ta kuptoj se jeni duke kursyer dhe gjendja juaj e jetesës nuk është si rezultat i mungesës së ambicies.

Dhe, këtë mos e sjell në bisedë si një ndër temat e para që duhet biseduar – pritni derisa ajo t’ju njeh mirë, por para se të vijë deri tek pyetja “të shkojmë tek shtëpia jote apo tek prindërit e mi?”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme