Dëshmi se imazhet në rrjetet sociale janë gënjeshtra

Prishtinë | 05 Mar 2019 | 16:53 | Nga Ekonomia Online

Kur duan të bëhen yje të rrjeteve sociale, njerëzit përdorin truqe të ndryshme për ta shfaqur jetën e tyre nga kënde të ndryshme.

Kur bëhet fjalë për faqet e rrjeteve sociale, imagjinata e njerëzve nuk njeh kufi dhe ndonjëherë thjesht nuk e kuptojmë se si vijnë deri të këto ide.

Ne kemi mbledhur shembuj më befasues rreth asaj se si janë krijuar ato imazhe për të cilat i kemi zili.

16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie
16 Photos Proving That Social Media Pictures Are a Shameless Lie

Të ngjashme