Dizajneri i cili dëshmon se çdo grua mund të jetë një zonjë e vërtetë (FOTO)

Prishtinë | 10 Tet 2016 | 11:44 | Nga

Konstantin Bogomolov është një dizajner i talentuar nga Riga, Letoni.Ai ka një shkollë bukurie ku fton të gjitha llojet e femrave për të qenë modelet e saj, duke u nisur nga studentet deri te pensionistët.

Me ndihmën e studentëve ai krijon mrekulli.

Konstantin përdor njohuritë e tij të psikologjisë që të transformojë çdo grua në bazë të profesionit dhe personalitetit të çdo gruaje.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme