Filloi dita e parë e shkollës, e kështu po e përjetojnë fëmijët (Foto)

Prishtinë | 05 Sht 2016 | 16:08 | Nga

Ndoshta këto fotografi më së miri tregojnë se si do të jetë ky vit shkollor!
Shprehjet e këtyre fëmijëve, tregojnë mirë si është nisja për në shkollë dhe si kthimi.
Një listë më fotografi qesharake, ndoshta që secili prej nesh do e ketë përjetuar gjithashtu.

Të ngazëllyer, të emocionuar e të gëzuar tek nisen për në shkollë, por një dallim i madh kur ata kthehen nga shkolla.

Jo se shkolla të traumatizon, por këto fotografi dëshmojnë që fëmijët kanë gjasa të lodhen mjaft në një orar të plotë gjatë procesit mësimor.

Para Dhe Pas Dita e parë e shkollës. E ardhmja Papritmas duket e zymtë.

Para Dhe Pas Dita e parë e shkollës

Vajza jonë nuk është Ok Me Going Back To School

Dita e parë e shkollës Vs ditën e dytë të shkollës

Ka dy lloje të Kids On Dita e parë e shkollës

First And Second Day At School

Before And After First Day Of School

First Submission. My Niece Had A Hard Day At School

My Son's First Day Of Preschool

My 7-year-old Was Not Interested In Going To School Today.

First Day Of School Is Rough.

Kindergarten Comes In With A Tko

Well School Was Clearly A Huge Success.

Before & After First Day Of Kindergarten

Kindergarten Is Rouuuuggghh.

First Day Of Jk-when It Was Time To Go Home I Couldn't Find Her.

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme