Fotografitë që dëshmojnë se kafshët janë rojtarët më të mirë të fëmijëve

Prishtinë | 12 Maj 2019 | 11:26 | Nga Ekonomia Online

Nuk është sekret që shumë fëmijë i pëlqejnë kafshët dhe lojërat me ata.

Kjo ndodh sepse fëmijët dhe miqtë e tyre të mbuluar me qime, kanë lidhje të posaçme që e bëjnë jetën e fëmijëve të ndihen të lumtur, njofton Klan Kosova.

Por duket se ka të paktën një avantazh tjetër – ndonjëherë kafshët u japin fëmijëve më shumë vëmendje se prindërit e tyre.

Nëse keni ndonjë dyshim, hidhni një sy në fotot më poshtë:

Të ngjashme