Fotografitë që tregojnë se si jetuan njerëzit dekada më parë

Prishtinë | 08 Nën 2019 | 17:53 | Nga Ekonomia Online

Sot, ne nuk mund ta imagjinojmë jetën pa të gjitha pajisjet tona të zbukuruara të teknologjisë.

Ato janë bërë një pjesë kaq integrale e jetës sonë, saqë të jetosh pa to ndonjëherë duket e pamundur.

Por, të mos harrojmë se kishte një kohë para epokës digjitale ku njerëzit jetuan jetë krejtësisht të ndryshme, njofton Klan Kosova.

Një përmbledhje fotografish nga e kaluara si kjo më poshtë tregon se sa shumë ndryshojnë gjërat përgjatë viteve.

Duke dëgjuar muzikë në klasë, 1957

Telefonata të vona në dhomën e vajzave, 1970

“Gjyshja ime duke u rregulluar për dasmën e saj, 1968

Një takim i adoleshentëve Caldwell, Idaho, qershor-korrik, 1941

Një vajzë e re në skuter, New York, 1964

Koha e kontrollit në Alaska Airlines, në fillim të viteve 1960

Motra ime dhe unë 1962

“Gjyshi im në moshën 16 vjeç me kitaren e tij të re, 1956, Greenwood, Mississippi”

Adoleshentët në një festë, 1947 

Njerëzit duke shikuar televizionin për herë të parë në Londër, 1936

Trajnuesi i kopshtit zoologjik të Berlinit në vitet 1930

Mjet udhëtimi në Berlin, Gjermani, 1926

Duke provuar helmetën, 1912

Një vajzë e re, Londër, 1906

Të ngjashme