Gjashtë truke të stileve të rëndësishme të cilat mund t’i mësoni vetëm nga ikonat stilit të rrugëve

Prishtinë | 18 Nën 2018 | 12:02 | Nga Ekonomia Online

Sado që të duam stilin e vajzave moderne, kur jemi në kërkim të dukjes unike kërkojmë ndihmë nga blogeret dhe moda të cilën mund ta shohim nëpër rrugët e metropoleve.

Aty-këtu dëshirojmë të dalim nga regjimi i përditshëm i modës, të cilën e praktikojmë në punë, por edhe gjatë ditëve të lira dhe natyrisht në mbrëmje.

Mokasine me maja

Mokasine me maja
Në vend të këtyre mokasineve mbresëlënëse, këtu atletet dhe mbathjet japoneze të cilat gjithashtu mirë kombinohen me këtë veshje, efekti fare nuk do të ishte aq mbresëlënës.

Rripi
Rripi si aksesor vërtet bën dallimin, posaçërisht nëse është i theksuar në këtë mënyrë dhe në këtë ngjyrë.

Kaftani

Kaftani
Shtojani dozën e glamurit xhinseve të adhuruara, këpucët me taka të larta dhe me kaftanin e mëndafshtë janë përshtatje të shkëlqyeshme me këtë kombinim klasik.

Fundi me prerje të pazakonshme

Fundi me prerje të pazakonshme
Fundi me prerje të pazakonshme, këpucët mbresëlënëse dhe pjesa tjetër e veshjes e cila është reduktuar tërësisht është çdo gjë, por jo edhe e pavërejtur.

Manteli i mëndafshtë
Nevojitet një dozë guximi që kjo ide të përqafohet në tërësi, mirëpo duhet patjetër të pranoni që manteli i mëndafshtë në mënyrë të shkëlqyeshme zëvendëson mantelin standard.

Detajet në ngjyra të zjarrta

Detajet në ngjyra të zjarrta
Modelet krejt bardh apo krejt zi mund të marrin dimension plotësisht të ri nëse këtë kombinim e plotësoni me ndonjë qafore mbresëlënëse në tone ngjyrash të zjarrta.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme