Gjërat që një grua e martuar duhet t’i ketë parasysh

Prishtinë | 04 Dhj 2020 | 22:30 | Nga Ekonomia Online

Ju tash jeni një person i martuar dhe duhet të pranoni se disa gjëra në jetën tuaj kanë ndryshuar, edhe pse kjo nuk do të thotë që ju duhet t’i vëni limite edhe lirisë tuaj.

Është shumë e thjeshtë – ju duhet të bazoni marrëdhënien tuaj në respekt.

Në fund të fundit, martesa është një marrëveshje e ndërsjellë ku secili çift e di se çfarë përgjegjësish ka pranuar kur ka thënë fjaën “po, pranoj”.

Mos lejoni që burri juaj të kontrollojë gjithçka mbi ju, të veshurit, mënyrën si veproni në situata të caktuara, ose të ju tregojë se çfarë është e drejtë apo çfarë është e gabuar.

Megjithatë kufizimi i sjelljeve në situata të caktuara mund të ju ndihmojë që të keni një martesë të qëndrueshme.

Mos flirtoni me burra të tjerë

Pyeteni bashkëshortin/en tuaj për vendimet që mendoni t’i merrni

Trajtojeni bashkëshortin sikur të jetë djali/vajza juaj

Lejojeni familjen tuaj të ju ndërhyjë herë pas here në marrëdhënie.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme