Gjërat që s’duhet t’i bëni në takimin e parë

Prishtinë | 15 Sht 2021 | 00:44 | Nga Ekonomia Online

Takimet e para janë problematike. Dëshironi të dukeni “cool” por pa e tepruar. Të gatshëm për lidhje por jo të dëshpëruar. Dhe më e rëndësishmja, dëshironi të paraqiteni argëtues.

Nëse jeni duke kërkuar këshilla për gjërat të cilat guxoni dhe nuk guxoni t’i bëni në takimet e para, atëherë interneti është opsioni më i lehtë.

– “E kam problem kur njerëzit iu përgjigjen të gjitha pyetjeve të mia pa e bërë ata asnjë pyetje të vetme”. Për një bisedë nevojiten dy persona, prandaj secili duhet t’i bëjë pyetje gjatë takimit të parë”

– Mos u lavdëroni! Lëreni lavdërimin në shtëpi. Shumë njerëz me padurim presin që ta lavdërojnë veten para dikujt, por kjo është lëvizja më e gabuar e mundshme.

– Mos flisni për ish-partnerët!

– Vazhdimisht dhuroni komplimente rreth dukjes dhe inteligjencës.

– Mos qëndroni në celular!”

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme