Dieta me limon që bën mrekulli

Prishtinë | 01 Dhj 2016 | 17:09 | Nga

Nëse dëshironi që të humbisni kilogramët e tepërta por ende nuk keni gjetur një mënyrë efikase, atëherë zgjidhja është fare e thjeshtë.

Një dietë me limon dhe ujë do të bëjë mrekulli, dhe ju do të dukeni më bukur se kurrë. Ju duhet ta pini përzierjen e limonit me ujin në të njëjtën kohë, çdo mëngjes një orë para ushqimit për 14 ditë.

Kjo dietë është shumë e rekomandueshme edhe për njerëzit që kanë probleme gastrointestinale.

Ja çfarë duhet të bëni:

Dita e 1: 1 gotë me ujë të përzier me lëngun e 1 kokërr limoni

Dita e 2: 2 gota ujë me 2 limona

Dita e 3: 3 gota ujë me 3 limona

Dita e 4: 4 gota ujë me 4 limona

Dita e 5 : 5 gota ujë me 5 limona

Dita e 6: 6 gota ujë me 6 limona

Dita e 7: 10 gota ujë me 3 limona

Dita e 8: 6 gota ujë me 6 limona

Dita e 9: 5 gota ujë me 5 limona

Dita e 10: 4 gota ujë me 4 limona

Dita e 11: 3 gota ujë me 3 limona

Dita e 12: 2 gota ujë me 2 limona

Dita e 13: 1 gota ujë me 1 limona

Dita e 14: 10 gota ujë me 3 limona

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme