Ja kush ngjason me personazhet e Disneyt

Prishtinë | 20 Jan 2019 | 12:31 | Nga Ekonomia Online

Kompania Disney u formua më 16 tetor në vitin 1923 nga vëllezërit  Walt dhe Roy O. Disney si studio e cila u quajt “Disney Cartoon Brothers”.

Kjo kompani e filmit të animuar ka krijuar ndër vite filma vizatimorë dhe personazhe të shumtë të cilat shikohen shumë nga njerëzit.

Pas shfaqjes së këtyre filmave disa persona në botë kanë parë që ngjasojnë pak me disa prej personazheve të këtyre filmave.

Kështu një vajzë ngjan me princeshën Elsa nga filmi “Frozen”, më pas një burrë dhe një grua ngjasojnë me Mauin dhe Moanën nga filmi “Moana”.

Këstu më poshtë keni disa prej fotografive të disa njerëzve që ngjasojnë me personazhet e Disney:

Të ngjashme