Ju duhet të hidhni këto dekore të festave

Prishtinë | 05 Jan 2018 | 22:08 | Nga

Festat erdhën dhe ikën. Është koha që të heqim dekorimet nga shtëpitë. Nuk ka justifikime për t’i mbajtur. Disa duhet që t’i vendosni në kuti, ndërsa të tjerat duhet që të hidhen përfundimisht për një fillim të ri vitin e ardhshëm.

Ka disa debate mbi datën e saktë të heqjes së pemës,  disa që thonë se është 5 janari dhe të tjerë më 6 janar. Kjo është për shkak se disa njerëz e llogarisin Krishtlindjen si një nga dymbëdhjetë netët. Secila ditë është e pranueshme.

1.Dritat e thyera

Christmas lights with one broken on red background

2. Pema që mezi qëndron

Toppled over Christmas tree with decorations and lights

3.Çorapet që nuk përputhen me pjesën tjetër

Christmas 11

4.Zbukurimet e realizuara me fruta, brumë apo gjëra të tjera delikate

Composition with mandarins and Christmas tree

5. Elfin e mërzitur në raft

Elf on the shelf

6.Stolitë e çuditshme që bëjnë strehë tek dekoret e fundit për shumë vite

Christmas ball portrait

7. Duhet të mbani gjërat sentimentale

No title
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme