Këmbëngulësia, çelësi drejt realizimit të ëndrrave

Prishtinë | 05 Shk 2018 | 14:31 | Nga

Aftësia për të punuar drejt realizimit të një qëllimi pas ballafaqimit me shumë pengesa mund të jetë e vështirë për shumicën e njerëzve – por, siç thotë Rhodri Jones, kalimi i pengesave vetëm sa i bën rezultatet e punës së vështirë më të ëmbla!

Për të arritur sukses nevojiten një numër i madh i karakteristikave personale. Talenti, përkushtimi, dedikimi dhe përqendrimi. Të gjitha këto janë gjëra që duhet pasur për ta shijuar suksesin, transmeton Telegrafi.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme