Këshilla psikologjike…

Prishtinë | 11 Kor 2018 | 20:00 | Nga

Gjatë gjithë jetës ju do të keni mundësinë për të njohur njerëz të rinj.

Megjithatë përgjatë njohjes së tyre ju jo rrallë herë do të ballafaqoheni edhe me disa mosmarrëveshje nga njohja e miqve tuaj të shumtë apo edhe njohja e ndonjë personi tejet simpatik për ju.

Prandaj disa këshilla psikologjike do të ishin tejet të rëndësishme për jetën tuaj po që se ju vazhdoni t’i zbatoni ato nëse ju dëshironi që personave në fjalë të iu pëlqeni.

Rekomandimet janë dhënë për gazetën “The Independent” nga Maggie Zhang. Lexoni në vazhdim:

 • Kopjojini ata
 • Kaloni më shumë kohë me ta
 • Bëjuni komplimente
 • Duhet të jeni në humor të mirë
 • Bëhuni miq me miqtë e tyre
 • Mos komplimentoni gjatë gjithë kohës
 • Tregohuni të ngrohtë dhe përshtatuni
 • Zbuloni ndonjëherë të metat tuaja
 • Theksoni vlerat e përbashkëta
 • Prekini fizikisht
 • Buzëqeshni
 • Shikojeni personin tjetër siç ata duhet të shihen
 • Tregojini atyre një sekret
 • Prisni gjëra të mira nga njerëzit
 • Silluni sikur i pëlqeni
 • Tregoni sens humori
 • Lërini të flasin për veten e tyre
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme