Me këtë recetë natyrale i zhdukni të gjithë lythat

Prishtinë | 11 Tet 2016 | 11:39 | Nga

Kujt nuk i ka ndodhur që kur ka qenë fëmijë t’i krijohet pamja e shëmtuar e lythave në gishta, duar ose fytyrë.
Kur gjyshja na thoshte se lythat na ishin krijuar ngaqë numëronim natën yjet apo me metoda të ndryshme për të hequr…

Sidoqoftë, paraprakisht duhet ta dini se shkaktari kryesor i lythave është grupi i virusit i njohur si virusi papilomë. Ky virus transmetohet përmes kontaktit direkt, por ka raste të rralla kur transmetohet përmes kontaktit indirekt me objekte, shkruan revista “Shije”. Mjaft më me dhimbje, ja një metodë e thjeshtë dhe pa dhimbje.

Përbërësit:

100 ml uthull molle

Lëkurën e dy limonëve

Përgatitja

Fillimisht i preni lëkurat e limonëve. Pastaj, i përzieni ato me uthull dhe i futni në një gotë xhami. Gotën e mbyllni me kapak dhe e lini ashtu për një javë. Pas një jave aplikojeni produktin në lytha disa herë në ditë dhe shumë shpejt do të vëreni se ato fillojnë të thahen.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme