Këto janë trendet e fundit të aksesorëve

Prishtinë | 10 Dhj 2019 | 19:26 | Nga Ekonomia Online

Aksesorët e flokëve vitet e fundit kanë qënë trendi I cili ka cmendur të gjitha blogeret nëpër rrjetet sociale apo në sfilatat e ndryshme të modës. Por ato nuk janë thjesht një trend por janë ai detaji kryesor që e bën një veshje ndryshe dhe të shkëlqeje prandaj dhe në ditët e festa që poafrojnë bëni mirë ti shtoni veshjeve një prej tyre:

Rrethi i kokës me perla:

Karficat me ngjyra:

Karficat me gura:

Rrethi me gura:

living.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme