Kujdes kur paguani me kartë krediti

Prishtinë | 31 Jan 2017 | 17:06 | Nga

Shumë njerëz bëhen viktima të kriminelëve të cilët skanojnë informacionet në kartën tuaj të kreditit dhe pastaj vjedhin paratë tuaja.

Për këtë arsye kërkohet që njerëzit të jenë më të kujdesshëm kur paguajnë me kartën e kreditit pasi mund të bini pre e një vjedhje të llogarisë tuaj, shkruan Brigh Side.

Për këtë arsye në këtë artikull ju njohim me shenjat të cilat duhet t’ju alarmojnë në një rast pagese me kartë krediti.

Karta juaj e kreditit futet më shumë seç duhet në paisjen e skanimit dhe gjerësia në anësoret e paisjet.

Butonat e paisjes nuk kanë shkëlqimin e saktë, fosforishent.

Pika blu sipër paisjes është e bllokuar.

Gabime të shpeshta në operacionin e pagesës ndërmjet kësaj paisje.

Një stilolaps nuk është i bashkangjitur në paisje.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme