Kush janë zakonisht viktima të manipulimit?

Prishtinë | 12 Dhj 2016 | 14:43 | Nga

Dobësi, irritim, pasiguri. Këto janë karakteristikat parësore të atyre që janë viktima të manipulimit. Kush lejon të nënshtrohet është i paaftë të shprehë nevojat dhe emocionet e veta. Shpreh një vlerësim të ulët për aftësitë e veta, ndihet e dobët dhe e paaftë për të reaguar.

Po kështu, është e tërhequr prej veprimeve të manipuluarit dhe në të njëjtën kohë, është e terrorizuar nga ideja e të qenit viktimë e eksperiencave të këqija, si për shembull që të “qortohet” nga torturuesi i saj.

 

 

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme