Mënyrat më të çuditshme për të lënë duhanin

Prishtinë | 16 Shk 2020 | 18:53 | Nga Ekonomia Online

Lënia e duhanit paraqet hapin më të rëndësishëm të cilin mund ta ndërmarrin duhanpirësit për të përmirësuar kualitetin dhe gjatësinë e jetës.


Edhe pse lënia e duhanit është një sfidë jo edhe aq e lehtë psikologjike, ju rekomandojmë 10 mënyra interesante se si të veproni pasi keni vendosur të lini duhanin.

1.Bëhuni e çmendur me shenimet (Ngjitini ato kudo nëpër shtëpi me arsyet për të cilat e keni braktisur duhanin)

2.Gjeni një partner

3.Vëni bast me dike

4.Hipnozë

5.Ruani paratë e duhanit

6.Bëni ndërrimin e duhanit me një hobi të re

7.Kuptoni shkaktarët

8.Shpërbleni veten

9.Provoni akupunkturën

10.Varroseni pakon

Të ngjashme