Mos i injoroni dhimbjet e kokës

Prishtinë | 04 Gus 2018 | 18:54 | Nga

Dhimbjet e kokës janë bërë aq të shpeshta sa që shpesh konsiderohen si pjesë e jetës së përditshme.

Mirëpo mjekë të kësaj fushe kanë bërë thirrje që këto dhimbje të mos lihen anash.

Sipas Michael Munger nga Kansas, dhimbjet e kokës që shfaqen më shumë se dy deri në tre herë në javë, përbejnë arsye për t’u kontrolluar.

Munger ka thënë që nuk duhet të alarmoheni megjithatë dhimbjet e tilla mund të paralajmërojnë ndonjë problem mjekësor.

Kontrollimi i menjëhershëm mundëson që të kuptoni shkaktarin e dhimbjeve dhe të parandaloni ato.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme