Nëse partneri juaj bën këto 6 gjeste, ai ju do çmendurisht

Prishtinë | 29 Jan 2022 | 01:32 | Nga Ekonomia Online

Gjuha e trupit ka qenë objekt studimi për shumë vite, si dhe burimi i shumë miteve. Nëse i vini re këto gjeste nga partneri juaj, do të thotë që ai është çmendurisht i dashuruar me ju!

1. Luan me flokët e tu

Gratë luajnë me flokët e tyre kur duan të shajnë një burrë ose të bëhen protagoniste. Burrat gjithashtu kanë tendencë të luajnë me flokët ose mjekrën e tyre. Ai gjithashtu do të luajë me flokët tuaj. Jini të lumtur sepse ai dëshiron të jetë pranë jush dhe t’ju prekë sa më shumë.

2. Mban kontaktin me sytë

Ai që është i dashuruar me ju nuk do që kurrë të heq sytë nga ju. Ai nuk do të jetë në gjendje të ndalojë, sepse do t’ju konsiderojë gjënë më të bukur. Kjo sjellje është shumë e lehtë për tu vërejtur.

3. Ngre vetullat

Kur burrat në mënyrë të pandërgjegjshme ngrejnë vetullat duke dëgjuar ato që thoni, ai me siguri ju do. Asgjë nuk i zbulon ndjenjat e tyre më shumë sesa ky gjest i vogël, shkruan class. Kjo ndodh kur diçka e surprizon ose e kënaq.

4. Afrohet për të biseduar me ju

Ju mund të mendoni se kjo është për shkak se ai nuk ju ka dëgjuar shumë mirë. Por në të vërtetë, kjo është për shkak se ata duan të jenë pranë jush shumicën e kohës, dhe kështu ata duan ta tregojnë atë.

5. Pa e vënë re prek dorën tuaj

Kur ai flet, qesh dhe në të njëjtën kohë prek butësisht dorën tuaj…Kjo ndodh sepse ata duan të kenë kontakte të drejtpërdrejta dhe ekspresive dhe të jenë me ju.

6. Ai buzëqesh vazhdimisht

Nëse vëreni një buzëqeshje të vazhdueshme nga veshi në vesh, është e qartë se ai është i lumtur që ju shikon. Lumturia e tij përqendrohet tek ju. Thuhet se burrat e bëjnë këtë vetëm kur u pëlqen vërtetë shoqëria e dikujt.

Të ngjashme