Njerëzit mbi 40 vjeç duhet të punojnë vetëm 3 ditë në javë

Prishtinë | 04 Dhj 2019 | 09:00 | Nga Ekonomia Online

Njerëzit të cilët janë mbi 40 vjet preferohet që të punojnë vetëm 3 ditë në javë,.

Këtë e thotë një studim i publikuar në Bright Side ku thotë se njerëzit të cilët punojnë me orë më të gjata do të kenë problem me njohjen e gjërave.

Në vitin 2016 në Universitetin e Melburnit, studiuesit analizuan mijëra punëtorë, duke përfshirë 3500 gra dhe 3000 burra në Australi.

Nga kjo doli se orët e gjata të punës mund të ndihmojnë stimulimin e fuqisë së trurit, por orët e gjata kanë rrezik që të ju dëmtojnë edhe njohuritë për fusha tjera.

Të ngjashme