Për çka shërbejnë vijat në iPhone

Prishtinë | 12 Jan 2017 | 21:44 | Nga

Shumë njerëz janë kureshtarë të dinë se për çfarë shërbejnë vijat në celularët Iphone.

Duke qenë se pjesa e prapme e iPhone 5 u zëvendësua me një skelet u bënë disa ndryshime të nevojshme.

Kjo për arsyen se alumini ndërhynte në sinjalet e celularit, gjë që nuk e bënte një material të dëshirueshëm për pjesën e prapme të celularit.

Por klientët dëshironin celularë më të qëndrueshëm, kështu Apple iu përgjigj atyre në mënyrën më të mirë.Duke i shtuar vijat prapa celularit, u reduktuan problemet që shkaktoheshin nga alumini.

Vijat në celularët Iphone 6 Ato funksionojnë si një antenë, duke e rritur sinjalin dhe duke e bërë celularin që të punojë më mirë.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme