Përfitimet e të ngrënit tranguj çdo ditë

Prishtinë | 20 Dhj 2018 | 18:42 | Nga Ekonomia Online

Trangujt janë të shijshëm kur vendosen në senduiç, në sallata, meze, kur kriposën, e në shuëm situata të tjera.
Përveç se janë të përballueshme në çmim, ata mund të rriten përgjatë muajve të verës dhe vjeshtës në oborre, transmeton lajmi.net.

Trangujt kanë një ton përfitimesh shëndetësore, duke filluar nga përmirësimi i lëkurës për të përfunduar tek reduktimin e rrezikut të kancerit.

Ndiqini përfitimet e tjera që sjellin trangujt më poshtë:

Ndihmojnë në dhimbjen e kokës së shkaktuar nga alkooli

Stimulojnë rritjen e flokëve

Zvogëlojnë rrezikun e kancerit

Iu ndihmojnë me erën e keqe të gojës

Iu ofrojnë hidratim

Largojnë kolesterolin e keq.

Të ngjashme