Përfitimet shëndetësore nga konsumimi i kumbullave

Prishtinë | 28 Jan 2022 | 09:46 | Nga Ekonomia Online

Kumbullat janë fruta jashtëzakonisht ushqyese, ato ofrojnë një shumëllojshmëri përfitimesh shëndetësore.

Ato përmbajnë shumë vitamina dhe minerale, përveç fibrave dhe antioksidantëve që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e rrezikut për disa sëmundje kronike.

Lëngu i fituar nga kumbulla ju ndihmon të largoni kapsllëkun.

Kumbulla pos kësaj ndihmon edhe zvogëlimin e sheqerit në gjak, gjithashtu përdorimi i këtij fruti ndihmon në zvogëlimin e sëmundjeve të zemrës.

Të ngjashme