Pozicioni si flini në çift tregon shumë për lidhjen tuaj

Prishtinë | 25 Sht 2022 | 00:33 | Nga Ekonomia Online

Sipas ekspertëve të njohjes, gjuhës dhe psikologjisë, pozicioni në të cilin çiftet flenë tregon shumë për natyrën e marrëdhënies që kanë! Sepse pavarësisht gjithçkaje, pozicioni mund të jetë një dritare emocionale për situatën që çifti jeton në atë moment.

1

Në formë luge
Sipas ekspertëve, personi që përqafohet në këtë pozitë ka tendencë të udhëzojë dhe mbrojë partnerin. Ajo, nga ana tjetër, ndihet më e rehatshme dhe e sigurt pranë partnerit dhe është e mundur që kur nuk jeni të përqafuar gjatë gjumit ndjeheni të pambrojtur. Është një pozicion që pasqyron harmoninë e përsosur të çiftit. Sidoqoftë, në disa raste mund të tregojë gjithashtu ekzistencën e disa pasigurive në marrëdhënie.

2

Me shpatulla, por afër njëri-tjetrit
Çiftet që zakonisht flenë në këtë pozicion pasqyrojnë faktin se ata respektojnë hapësirën e tyre individuale, pa humbur kontaktin. Ata janë dinamikë, ata e udhëheqin jetën në mënyrë të pavarur, pra marrëdhënia e tyre është e qëndrueshme dhe e shëndetshme. Sipas ekspertëve, kjo pozitë pasqyron besimin mes çiftit pa pasur nevojë për prezencë në prani të tjetrit.

3

Ngjitur me njëri-tjetrin
Ekspertët pajtohen në faktin që kjo pozitë është një shenjë dëshire dhe një pasion shumë i fortë. Është shumë e zakonshme kur marrëdhënia fillon dhe zakonisht ndodh kur të dy flenë pas një momenti intimiteti. Kjo ndërthurje mund të zbulojë dëshirën seksuale, por sipas ekspertëve, është e mundur që çifti që mësohet me këtë pozicion mund të paraqesë situata xhelozie.

4

Me fytyrë nga njëri-tjetri, por pa kontakt fizik
Gjumi në këtë pozicion është një shenjë e kërkimit të intimitetit dhe ekzistencës së dëshirës për të qenë pranë partnerit. Secili di të respektojë momentet intime të tjetrit, por ka një lidhje që i pengon ata të distancohen. Por në përgjithësi, ky lloj çifti merr më lehtë rutinat dhe problemet ditore.

5

Me kurriz, por larg njëri-tjetrit
Ky pozicion është një paralajmërim se diçka nuk është në rregull në marrëdhënie. Është e nevojshme të mbash distancën dhe dëshirën për të pasur liri më të madhe. Mungesa e kontaktit midis organeve, mund të tregojë se ka pasur një argument të fortë ose se njëri prej të dyve po kërkon pavarësi të plotë.

6

Të përqafuar
Ekspertët e gjuhës së trupit thonë se kjo pozitë pasqyron angazhimin, dashurinë dhe dashurinë mes çiftit. Në përgjithësi, reflekton që gjërat po shkojnë shumë mirë dhe jeta seksuale është e shkëlqyeshme. Ata gjithashtu thonë se gjumi me kokën mbi shpatullën e partnerit është një tregues se personi ndihet shumë i sigurt me partnerin e tij.

Të ngjashme