Prerja e duhur e flokëve i zbukuron meshkujt

Prishtinë | 12 Pri 2021 | 22:45 | Nga Ekonomia Online

Gratë shpesh nuk janë të kënaqura me dukjen e tyre dhe janë gati të bëjnë ndryshime drastike. Disa zonja e duan shumëllojshmërinë dhe kështu janë gjithmonë të gatshme të shndërrohen në bjonde ose të bëjnë prerje të pazakontë të flokëve.

Por ,kur bëhet fjalë për burrat, ata janë më konservatorë në lidhje me stilin e flokëve, edhe pse ne  mendojmë se nuk duhet të jenë.

17 shembujt e mëposhtëm do t’ju dëshmojnë se burrat nuk duhet të kenë frikë nga ndryshimet.

Të ngjashme