Probleme që vetëm vajzat e gjata i kuptojnë

Prishtinë | 10 Gus 2019 | 17:06 | Nga Ekonomia Online

Këtu e gjejnë veten të gjitha vajzat e gjata. Lexoni një listë me probleme, të cilat ndoshta mund të duken “gallatë” në shikim të parë, por vajzat e gjata i përjetojnë…

Pantallonat kurrë nuk janë të gjatë mjaftueshëm

Të bërit shopping është e vështirë për ju. Edhe pse viteve të fundit disa marka të njohura kanë filluar të prodhojnë rroba specifikisht për vajzat e gjata. Me siguri që keni hasur në një problem të tillë…

Fundet, shorcet dhe fustanet gjithmonë janë të shkurtër

E keqja e kësaj është se fundet e fustanet e shkurtra duken edhe më të shkurtër se që janë. Sidomos shorcet të cilat me raste duken edhe sikur të brendshme.

Tavolinat janë të ulëta

Pavarësisht se a jeni një grua apo burrë, nëse jeni i gjatë atëherë tavolinat iu duken sikur të ishin miniature.

Hapësirat në aeroplan janë shumë të ngushta

Kushdo që udhëton me aeroplan, me siguri që ka vërejtur që këmbët e tyre të gjata thjesht nuk përkojnë me këtë vend!

Dhimbjet e shpinës

Sipas një studimi, 76% e vajzave të gjata, që ishin intervistuar, vuanin nga dhimbjet e shpinës.

Të ngjashme