Pse disa njerëz janë më atraktivë?

Prishtinë | 22 Nën 2022 | 10:51 | Nga Ekonomia Online

Ka disa njerëz të cilët edhe pse nuk kanë shumë para ose nuk kanë pamje ekstravagante, gjithmonë rrezatojnë energji dhe vetëbesim.

Ata thjesht kanë një jetë të lumtur. Janë ky lloj i njerëzve që ne shpesh u kërkojmë ndihmë, këshilla dhe përkrahje.

Por çfarë i bën ata aq interesantë?

Travus Bradberry beson se çështja është se ata kanë vetëbesim.

Këta njerëz jetojnë sipas regullave të caktuara të sjelljes, të cilat çdokush mund t’i bëjë nëse dëshiron të bëhen si këta njerëz.

Këto janë rregullat sipas Bradberryt:

  • Ata i trajtojnë të gjithë me respekt
  • Ata ndjekin “Rregullën e Platinumit” (Rregullën e Artë)
  • Dijnë të komunikojnë rrjedhshëm
  • Fokusohen më shumë në njerëzit se te çdo gjë tjetër
  • Nuk bëjnë përpjekje shumë të mëdha
  • E njohin dallimin mes faktit dhe opinionit
  • Ata janë autentikë
  • Dhurojnë buzëqeshje
  • Gjejnë arsye për të dashur jetën.
Fjalë Kryesore:

Të ngjashme