Pse lidhjet moderne janë kaq të brishta?

Prishtinë | 19 Nën 2022 | 23:41 | Nga Ekonomia Online

Lidhjet moderne shpesh herë duket se reflektojnë një lloj shfrytëzimi mes dy personave, ku rehatia është prioriteti kryesor për secilin prej tyre

Ne mund të rrimë me një person derisa në lidhjen tonë me të mbretëron harmonia dhe dashuria. Por sapo të arrijmë në mospajtimet e para, menjëherë fillojmë të kërkojmë dikë tjetër.

“Bright Side” ka bërë një listë me arsye pse lidhjet e ditëve të sotme janë kaq të brishta:

Nuk jemi të përgatitur për lidhje

E ngatërrojmë dashurinë me ndjenjat e tjera

Ne presim rezultate të menjëhershme

Jemi bërë të varur në teknologji

Nuk mund të rrimë në një vend për kohë të gjatë

Jemi bërë “seksualisht të lirë”

Shpesh herë mbështetemi në logjikën

Kemi frikë ndaj shumë gjërave

Nuk i vlerësojmë më lidhjet sa duhet.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme