Realiteti është ndryshe në këto fotografi

Prishtinë | 19 Kor 2019 | 13:37 | Nga Ekonomia Online

Momentet dhe çastet që i kaloni me familje apo edhe shoqëri i keni të arkivuara në memoriet e juaja.

Por disa njerëz vendosin që këto t’i mbajnë  të gjalla për mes fotografive.

Bright Side me anë të një shkrimi ka mbledh disa prej fotografive  që kanë çaste interesante të njerëzve, aty shfaqen edhe ca imazhe që nuk kanë qenë të ftuara për atë moment.

Këtu më poshtë do të shini robot, palaço, superheronj, dhe dinozaur të paftuar në foto:

Të ngjashme