Rigoni, thesari i maleve tona

Prishtinë | 12 Gus 2018 | 15:25 | Nga

Rigoni është bimë barishtore shumëvjeçare me erë të këndshme, me kërcell të hollë, me gjethe të vogla vezake, me lule të bardha ose ngjyrë trëndafili, që rritet vetvetiu në toka të thata dhe që thahet e përdoret si erz për gjellë.

Gjeni më poshtë disa nga të mirat që sjell konsumimi i rigonit, si në sallata, çaje etj.

Fjalë Kryesore:

Të ngjashme